Heb je een vraag en wil je direct contact?

Plan advies gesprek in

Door te kiezen voor laden met zonne-energie, combineer je groene mobiliteit met duurzame energieproductie. Cube helpt je om zonne-energie efficiënt te gebruiken voor het laden van je elektrische auto, waardoor je actief bijdraagt aan een groenere toekomst.

Met de Stop & Go Charging feature van Cube Smart bepaal je het ideale laadmoment. Laad je auto op wanneer er veel zonne-energie beschikbaar is of als de stroomtarieven laag zijn. Krijg een melding wanneer de zon volop schijnt, maar je auto niet aan de lader staat. En in de winter? Dan laad je slim op momenten dat de vraag en tarieven lager zijn in plaats van tijdens piekuren. Met het Cube portal pas je eenvoudig de instellingen aan en kies je voor dynamisch laden met zonne-energie.

Profiteer maximaal van je zonnepanelen door ze te koppelen aan Cube’s geavanceerde laadpunten. Zet overtollige zonne-energie om in laadvermogen: voorkom verspilling en maak optimaal gebruik van de energie die je zelf opwekt.

icon-hoogwaardige-kwaliteit

Laden direct vanuit de zon: reduceer je CO2-uitstoot

Innovatieve Stop & Go Charging technologie voor laden op het beste moment

icon-verekenen

Haal alles uit je zonnepanelen en bespaar op energiekosten

Benieuwd hoe je de zon optimaal kunt benutten voor je elektrische auto? Ontdek hoe Cube’s oplossingen voor laden met zonne-energie het verschil kunnen maken. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek en ontdek alle mogelijkheden.

Plan een adviesgesprek