Heb je een vraag en wil je direct contact?

Plan advies gesprek in

Waar traditionele energiecontracten complex en ondoorzichtig kunnen zijn, biedt CubeCharging Energie volledige transparantie. Je betaalt precies wat de energie op dat moment kost er zijn geen verborgen kosten. Bovendien kun je dankzij de dynamische tarieven gebruik maken van een van de meest krachtige features van de Cube Smart: Stop & Go charging. Dat is laden op voordelige momenten zonder dat je zelf de prijzen in de gaten hoeft te houden.

Dankzij de koppeling aan echte prijzen op de energiemarkt profiteer je van dynamische energieprijzen. Dit betekent dat je nooit te veel betaalt. Bovendien maakt CubeCharging geen winst op je verbruik. Maak de overstap naar CubeCharging Energie en ervaar zelf de voordelen. Een eerlijk energiecontract waarbij jij en de meest efficiënte manier van laden altijd centraal staan, dat is de belofte van Cube.

Combineer CubeCharging Energie met je Cube Smart laadpunt voor een ultieme laadervaring. Maak gebruik van load balancing om slim te laden tegen lagere tarieven of kies voor de volle laadkracht wanneer snelheid prioriteit heeft.

icon-jouw-huisstijl

Transparant: Geen verborgen kosten

icon-verekenen

Voordelig: betaal alleen verbruik en de energiebelasting

icon-high-tech

Slimme Combinatie: ideaal in combinatie met load balancing op de Cube Smart voor voordelig laden

icon-service-minded

Snel en simpel: overstappen naar Cube Charging Energie is zo geregeld

icon-made-in-holland

Groene energie van Nederlandse bodem.

Benieuwd naar de voordelen van CubeCharging Energie? Neem contact op en sluit vandaag nog een transparant energiecontract af.

Plan een adviesgesprek