Laden én alles eromheen.

Adviesgesprek

cube-white-l

Met Cube heb je de mogelijkheid om 100 laadpunten aan te sluiten op één basis. Meer nodig? Cube is ontwikkeld om moeiteloos op en af te schalen. Automatische load balancing helpt bovendien om overbelasting van de infrastructuur te voorkomen.

icon-modulair-en-schaalbaar

Makkelijk laadpunten toevoegen dankzij modulaire technologie.

icon-backoffice

Altijd het volledige overzicht van geladen kWh’s per laadpas, tarieven en meer.

icon-toekomstbestendig

Cube laadpunten zijn op groei berekend en kunnen met updates toegang krijgen tot nieuwe functies.

icon-made-in-holland

Cubes worden ontworpen én gemaakt op de High Tech Campus in Eindhoven.

Tarieven bepalen, geladen kWh’s doorbelasten en kosten reduceren is makkelijk met de overzichtelijke Cube backoffice voorzieningen. Het is zelfs mogelijk om te bepalen welke laadpassen toegang krijgen tot laadpunten.

 • volledige controle
 • simpel en intuïtief
 • automatisch verrekenen

Cube laadoplossingen worden niet alleen in Nederland ontworpen, ze worden ook gemaakt op de High Tech Campus in Eindhoven. Dit is niet alleen duurzamer, het garandeert ook de hoge kwaliteit en maakt het makkelijk voor Cube om maatwerk te leveren als dat nodig is.

 • Dutch design
 • kwaliteitsproduct

De Cube laadzuil is de eerste laadzuil ter wereld die is uitgerust met een Valina betaalterminal, een van de meest flexibele betaalautomaten op de markt. Onze laadzuilen kunnen bovendien tegen een stootje wat ze geschikt maakt voor openbare locaties.

 • vandaalbestendig en IP-65 water- en stofdicht
 • compatible met eigen passen en andere betaalmiddelen
 • Android based
Laadzuil

Cube werkt samen met Jumbo supermarkten, Renault Trucks Nederland en andere grote namen om laadoplossingen en duurzame energie te integreren in veeleisende bedrijfsvoeringen. Wat je uitdaging ook is, vertrouw op de ervaring van Cube om het te realiseren.

 • bewezen technologie
 • ook voor complexe situaties

Of het nu gaat om de laadpunten, de ondersteunende infrastructuur, de laadpas of de overzichtelijke backoffice, alles is in eigen beheer ontwikkeld. Dit is noodzakelijk voor de missie van Cube: het bieden van een simpele oplossing voor de volledige energietransitie van jouw bedrijf.

 • integrale aanpak
 • voor het volledige energievraagstuk
Totaaloplossing
icon-service-minded

Cube gelooft in de volledige ontzorging van haar klanten. Of het nu gaat om levering, installatie of hulp bij problemen: we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

icon-modulair-en-schaalbaar

Van 5 tot 500 laadpunten: dankzij de modulaire techniek kun je met Cube binnen no-time opschalen. Voor 100 laadpunten is slechts één basis nodig.

icon-made-in-holland

Cube ontwikkelt en fabriceert alle producten in Nederland. Dit garandeert een hoge kwaliteit en geeft meer grip op leverbaarheid en functioneren.

icon-load-balancing

Cubes voor commercieel gebruik beschikken standaard over automatische load balancing die zorgt voor de optimale verdeling van beschikbare krachtstroom.

icon-jouw-huisstijl

Cube laadpunten zijn leverbaar in alle RAL kleuren. De Cube laadzuilen kunnen dankzij hun grotere oppervlakte ook voorzien worden van jouw eigen huisstijl.

Wil je weten wat Cube kan betekenen voor jouw bedrijf of gemeente? Neem vandaag nog contact op met onze experts en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Contact