De Cube laadpas is te gebruiken op meer dan 300.000 (semi)openbare laadpunten in heel Europa.

Onze laadpassen zijn er speciaal voor alle CubeCharging klanten, zowel particulieren als bedrijven die gebuik maken van de Cube laadoplossingen.

Heb je vragen?

Met een Cube laadpas ook toegang tot meer dan 300.000 laadpunten in de rest van Nederland en Europa.

Onze laadpassen zijn er speciaal voor alle CubeCharging klanten, zowel particulieren als bedrijven die gebuik maken van de Cube laadoplossingen.

 

  • toegang tot 300.000 laadpunten in Nederland en Europa
  • speciaal voor CubeCharging klanten

Cube is ervan overtuigd dat laden zo makkelijk mogelijk moet zijn. Het systeem dat jouw verbruik registreert is intuïtief en neemt zoveel mogelijk administratie uit handen. Rij je ook zakelijk? De Cube Smart is gemaakt om zonder enige moeite ook met zakelijke laadpassen te communiceren. Het slimme registratiesysteem van Cube zorgt ervoor dat alle kosten automatisch verrekend worden.

  • werkt ook met zakelijke laadpassen
  • kosten worden automatisch geregistreerd
  • zakelijke kosten worden verrekend en vergoed
Bij Cube bepaal je zelf welke abonnementsvorm je prettig vindt. Als je géén abonnement afsluit heb je ook geen maandelijkse kosten. Wel zijn er startkosten van € 0,61 (inc. btw) per laadsessie bij een standaardtarief van € 0,41 (inc. btw) per kWh.

Heb je liever geen startkosten? In dat geval kun je kiezen voor het ‘Zeker Laden’ abonnement voor jouw Cube. Dit abonnement kost € 7,20 (inc. btw) per maand. De startkosten komen dan te vervallen en de kosten per kWH zijn lager dan laden zonder abonnement. Als je veel laadt is het voordeliger om te kiezen voor Zeker Laden.

  • met Zeker Laden géén startkosten
  • leverbaar in combinatie met een Cube
icon-makkelijk-in-gebruik

Elektrisch rijden moet het leven makkelijker maken. Met een Cube laadpas heb je daarom geen omkijken naar de administratie.

icon-ook-voor-zakelijk

Heb je een zakelijke laadpas? Ook daarmee activeer je eenvoudig jouw Cube laadpunt. Kosten worden automatisch verrekend met privé.

icon-150000-laadpunten

Laden doe je natuurlijk niet alleen thuis. Met de Cube laadpas heb je daarom toegang tot 300.000 laadpunten in Nederland en Europa.

icon-service-minded

Cube gelooft in de volledige ontzorging van haar klanten. Of het nu gaat om levering, installatie of hulp bij problemen: we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

icon-made-in-holland

Cube ontwikkelt en fabriceert alle producten in Nederland. Dit garandeert de hoge kwaliteit en de perfecte afwerking van Cube laadoplossingen.

Wil je meer weten over Cube? Neem vandaag nog contact op met onze experts en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Heb je vragen?